Press "Enter" to skip to content

Οι Saints κέρδισαν το ντέρμπι και “κλειδώνουν” την πρωτιά

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στους Northampton Saints και τους Saracens, που διεξήχθη στο Milton Keynes, βρήκε νικητές τους εν ενεργεία πρωταθλητές στο παιχνίδι που αποτέλεσε τη δεύτερη επανάληψη του περσινού τελικού. Οι “Άγιοι”, που κυριάρχησαν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ του πρώτου μέρους και να πάρουν την πολύ σημαντική νίκη με σκορ 25-20.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Bath κατάφερε να περάσει στη δεύτερη θέση, κερδίζοντας με σκορ 43-18 τους London Irish στο Recreation Center, ενώ στην τετράδα μπήκαν και οι Leicester Tigers, που κατάφεραν σχετικά εύκολα να κάμψουν την αντίσταση των London Welsh, με το μεταξύ τους παιχνίδι να λήγει 38-17.

Σημαντικό έδαφος στη μάχη για την είσοδο στα ημιτελικά έχασαν οι Exeter Chiefs, που ηττήθηκαν στο Coventry από τους Wasps με σκορ 36-29, ενώ αμετάβλητη παρέμεινε η κατάτξαη των ομάδων στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, με τους Harlequins να παίρνουν μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στους Sale Sharks, με σκορ 23-25, τη στιγμή που η Gloucester, έστω και δύσκολα, κατάφερε να επιβληθεί των Newcastle Falcons με σκορ 42-40.

Η βαθμολογία (20η αγωνιστική)

1. Northampton Saints 71
2. Bath 66
3. Saracens 62
4. Leicester Tigers 60
5. Exeter Chiefs 59
6. Wasps 57
7. Sale Sharks 49
8. Harlequins 48
9. Gloucester 43
10. London Irish 37
11. Newcastle Falcons 28
12. London Welsh 1

Be First to Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *