Press "Enter" to skip to content

Ρεβάνς του περσινού τελικού στην Ιταλία

Η ολοκλήρωση των δύο επαναληπτικών ημιτελικών στο ιταλικό πρωτάθλημα της Eccellenza επιβεβαίωσε τα φαβορί και το ζευγάρι που όλοι περίμεναν ότι θα αποτελέσει τους δύο αντιπάλους του μεγάλου τελικού της φετινής διοργάνωσης. Rovigo και Calvisano θα βρεθούν αντιμέτωπες μια ακόμα σεζόν, για τη ρεβάνς του περσινού τελικού, τον οποίον κέρδισε η Calvisano στην έδρα της. Όμως φέτος, με τον τελικό να διεξάγεται στο Rovigo, τα πράγματα ίσως είναι διαφορετικά.

Η Rovigo θέλει να αποδείξει ότι μόνο τυχαίες δεν ήταν οι δύο νίκες που πέτυχε φέτος, εντός κι εκτός έδρας, επί της μεγάλης της αντιπάλου, καθώς και το γεγονός ότι κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Το πρώτο βήμα γι’ αυτό το σκοπό το έκανε εμφατικά, κερδίζοντας εντός κι εκτός έδρας στα ημιτελικά τη Fiamme Oro από τη Ρώμη και πλέον ο στόχος είναι φυσικά να πάρει την πιο σημαντική νίκη της χρονιάς στο σπίτι της.

Από την άλλη η Calvisano, που θέλει να διατηρίσει τα σκήπτρα της, ξέρει ότι έχει δύσκολο έργο απέναντι στη μοναδική ομάδα που δεν κατάφερε να κερδίσει στη φετινή σεζόν. Μάλιστα, το δείγμα του ημιτελικού δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό, καθώς, αν και κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο αγώνα εκτός έδρας με τη Mogliano, στον επαναληπτικό γνώρισε ήττα στην έδρα της, κερδίζοντας όμως τη σειρά στη διαφορά των πόντων.

Ο μεγάλος Τελικός της φετινής διοργάνωσης θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαΐου και ώρα Ελλάδος 7 μμ, στο Stadio Mario Battaglini. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Marius Mitrea από το Treviso.

Eccellenza_Final_1415_fixtres

Be First to Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *