Press "Enter" to skip to content

Έναρξη της σεζόν για τον “Ιπποκράτη” Χαϊδαρίου

Την έναρξη των δραστηριοτήτων του για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε ο σύλλογος ράγκμπι “Ιπποκράτης” που εδρεύει στο Χαϊδάρι. Η ομάδα του δήμου της Δυτικής Αττικής, που εδώ και κάποια χρόνια έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια στησίματος ακαδημιών καθώς και γυναικείας ομάδας, ευελπιστεί η συνέχεια να είναι ακόμα πιο δυναμική με την είσοδο στο άθλημα του ράγκμπι πολλών νέων, αγοριών και κοριτσιών.

Στα πλαίσια αυτά κινείται και η καμπάνια της με σκοπό την προσέλκυση ενηλίκων αλλά και παιδιών. Όσο αφορά το πρώτο σύνολο, η ομάδα του Χαϊδαρίου καλεί τον κόσμο που θέλει να ασχοληθεί με τον αθλητισμό να επιλέξει το ράγκμπι ως βασική δραστηριότητα, ξεπερνώντας τις όποιες φοβίες υπάρχουν στη χώρα μας, λόγω του γεγονότος ότι το άθλημα ακόμα δεν είναι το ίδιο γνωστό όσο αλλού.

Από την άλλη, όσο αφορά τα παιδιά, με προμετωπίδα τις αξίες του αθλήματος, “ακεραιότητα, πάθος, πειθαρχία, αλληλεγγύη, σεβασμός”, ο Σύλλογος φροντίζει να κάνει σαφή στους γονείς τα πλεονεκτήματα ενασχόλησης με το άθλημα από μικρή ηλικία.

Οι προπονήσεις των τμημάτων ενηλίκων ξεκίνησαν τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στο ΚΕΒΟΠ Χαϊδαρίου, ενώ θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη, από τις 7:30 μμ ως τις 9:30 μμ. Αντίστοιχα, για τα παιδικά τμήματα, οι προπονήσεις ξεκινούν την 1η Οκτωβρίου και θα πραγματοποιούνται 6:00-7:30 μμ στο ίδιο γήπεδο.

Στη συγκεκριμένη συγκυρία, όπου χρειάζονται περισσότερες ομάδες με πλούσια δραστηριότητα προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες και όσο αφορά τα διοικητικά του ελληνικού ράγκμπι, η δυναμική παρουσία του “Ιπποκράτη” είναι ένα πολύ χαρμόσυνο νέο, που εμπνέει αισιοδοξία ότι κι άλλες ομάδες μπορούν να ακολουθήσουν αντίστοιχα βήματα.

Ιπποκράτης_έναρξη_1 Ιπποκράτης_έναρξη_2

Be First to Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *