Press "Enter" to skip to content

Ενεργοποίηση της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης για το Ράγκμπι

Όπως είναι γνωστό από το Σεπτέμβρη του 2014, σύμφωνα και με δύο σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις, δυστυχώς, το ράγκμπι στην Ελλάδα δεν έχει τη δυνατότητα να εκπροσωπείται στην παρούσα φάση από τη δική του, αυτόνομη ομοσπονδία. Για να ξαναγίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει ο ικανός αριθμός αναγνωρισμένων συλλόγων (15) που αναπτύσσουν το άθλημα στη χώρα μας. Μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο, το ελληνικό ράγκμπι θα υπάγεται ως συγγενές άθλημα στην Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης (κοινώς χάντμπολ).

Ωστόσο, πέρασε κοντά ένας χρόνος από τότε που εκδόθηκαν και δημοσιοποιήθηκαν οι παραπάνω αποφάσεις, χωρίς να έχει δημοσιευθεί κάποια ανακοίνωση από την Ομοσπονδία του Χάντμπολ σχετικά με την τύχη του ράγκμπι στην Ελλάδα. Η κατάσταση αυτή άφηνε ένα πέπλο μυστηρίου να σκεπάζει τα όσα αφορούσαν την τύχη του αθλήματος.

Αυτή η κατάσταση, φαίνεται να λαμβάνει τέλος από την 27η Αυγούστου, καθώς πλέον η Ομοπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος, με ανακοίνωσή της, διατυπώνει τις πρώτες ενέργειες στις οποίες θα προβεί, σχετικά με το ράγκμπι. Εν ολίγοις, η ανακοίνωση αυτή περιγράφει τη διαδικασία σύστασης μιας σχετικής επιτροπής, στα πλαίσια της Ο.Χ.Ε., που θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα και καλεί τα αναγνωρισμένα σωματεία για να ορίσουν τους εκπροσώπους τους.

Συγκεκριμένα, η οχταμελής επιτροπή θα αποτελείται από 3 εκπροσώπους της ΟΧΕ, 3 εκπροσώπους των σωματείων ράγκμπι και 2 τεχνικούς συμβούλους. Με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή μόνο 3 σωματεία ράγκμπι έχουν αθλητική αναγνώριση (Spartans, Athens και Springboks), οι ομάδες αυτές αναμένεται να εκπροσωπηθούν και σε αυτή την επιτροπή.

Από ‘κει και πέρα, πρόκειται να ακολουθήσουν τα νέα βήματα του ράγκμπι υπό αυτές τις δύσκολες και ελπίζουμε πολύ προσωρινά μεταβατικές συνθήκες, μέχρι να ανασυσταθεί αυτόνομη ομοσπονδία που θα διοικεί το άθλημα και τις διοργανώσεις του.

Πρώτο βήμα είναι σαφώς η αθλητική αναγνώριση όλων των σωματείων που αναπτύσσουν το ράγκμπι στην Ελλάδα και η ίδρυση νέων ώστε να υπάρξει ο αναγκαίος αριθμός για τη σύσταση Ομοσπονδίας. Από ‘κει και πέρα, είναι ευχή όλων το ράγκμπι να βρει το δρόμο του και να μη χρειαστεί να ξαναπεράσει αντίστοιχες περιπέτειες, αλλά να αναπτυχθεί με ταχύτατους ρυθμούς όπως γίνεται στη συντριπτική πλειοψηφία των αθλητικά αναπτυγμένων χωρών του πλανήτη.

Αναλυτικά, ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΧΕ, που δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγούστου του 2015:

Σύσταση Ειδικής Επιτροπής και χρονοδιάγραμμα ομαλής ένταξης του Ράγκμπι στην Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος

Σε εφαρμογή της 29687/17-9-2014 Υπουργικής απόφασης περί υπαγωγής του αθλήματος του Ράγκμπι στην ΟΧΕ και κατόπιν της πρόσφατης συνάντησης του Υφυπουργού Αθλητισμού με το Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της ΟΧΕ ανακοινώνεται ότι θα συσταθεί Ειδική Επιτροπή, η οποία θα αναλάβει τις διαδικασίες και θα καταρτίσει τον οδικό χάρτη και το χρονοδιάγραμμα για την ομαλή ένταξη του αθλήματος του Ράγκμπυ στην ΟΧΕ.

Σε πρώτη φάση θα γίνει έλεγχος και καταγραφή των σωματείων που καλλιεργούν το Ράγκμπι καθώς και ο αρχικός σχεδιασμός φιλικών τουρνουά και αγώνων.

Οι ανωτέρω διαδικασίες θα πρέπει να περατωθούν μέχρι 31/12/2015 προκειμένου να καταστεί εφικτή η διεξαγωγή επίσημων πρωταθλημάτων στις αρχές του 2016 όταν και το θέμα θα τεθεί εκ νέου στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΟΧΕ ώστε να ολοκληρωθεί και επίσημα η υπαγωγή.

Την επιτροπή θα απαρτίζουν 3 εκπρόσωποι της ΟΧΕ, 3 εκπρόσωποι των σωματείων Ράγκμπυ που διαθέτουν την ειδική αθλητική αναγνώριση και δύο τεχνικοί σύμβουλοι.

Στα πλαίσια αυτά, η ΟΧΕ καλεί όλα τα σωματεία που διαθέτουν τμήματα Ράγκμπι να καταθέσουν το αργότερο μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου 2015 φάκελο με τα κάτωθι έγγραφα-δικαιολογητικά:

1) Αίτηση εγγραφής.
2) Επικυρωμένο καταστατικό και εσωτερικό κανονισμό (αν υπάρχει).
3) Πιστοποιητικό του αρμόδιου Πρωτοδικείου ότι το αιτούν σωματείο είναι εγγεγραμμένο στο οικείο βιβλίο των αναγνωρισμένων σωματείων.
4) Έγγραφη δήλωση ότι αποδέχεται να υποβάλλεται στις διατάξεις του Καταστατικού, του Εσωτερικού Κανονισμού και κάθε Ειδικού Κανονισμού της Ο.Χ.Ε.
5) Ονομαστικό κατάλογο των αποτελούντων το Διοικητικό Συμβούλιο μελών του, όπως και της ειδικής επιτροπής ή του υπεύθυνου εφόρου ή αρχηγού του τμήματος Ράγκμπι.
6) Διορισμό τακτικού και αναπληρωματικού αντιπροσώπου στην Ο.Χ.Ε.
7) Υπεύθυνη δήλωση με ονομαστική κατάσταση των ανηκόντων στη δύναμη του αθλητών (τουλάχιστον 20) και αίτηση για την έκδοση αθλητικού δελτίου ταυτότητάς τους.
8) Βεβαίωση παραχώρησης χρήσης από το φορέα που διαχειρίζεται το γήπεδο το οποίο θα χρησιμοποιεί ως έδρα και το οποίο θα πρέπει να έχει απαραιτήτως άδεια λειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης.

Τα ανωτέρω έγγραφα θα πρέπει κατατεθούν πρωτότυπα στην γραμματεία/πρωτόκολλο της ΟΧΕ είτε ιδιοχείρως είτε ταχυδρομικώς.

5 Comments

  1. Stelios Xaralampidis Stelios Xaralampidis 28 Αυγούστου 2015

    K. Πανταζιδη

    Δεν φτάνει που διαλύσατε το δικό σας σπίτι, φωλίτσα, μαγαζάκι, όπως θελε τε το λέτε το σωματείο με την επωνυμία “Ελληνική ομοσπονδία ράγκμπι λιγκ” Προσπαθείτε πλέον να εισχωρήσετε σε ένα άθλημα που τόσα αρνητικά άρθρα και σχόλια έχετε κάνει για αυτό. Το Ραγκμπι union-sevens

    Πάμε λοιπόν

    Οι άνθρωποι της κομματικής σας παράταξης γνωριζουν τις προθέσεις σας καθώς και τα συμφέροντα σας σε σχέση με τον αθλητισμό και την μετάταξή σας στην ΓΓΑ. Απο την εργασία ως δημοτικού υπάλληλου στα μεγάλα σαλόνια. Γιαυτό το λόγο και η απόσπαση σας καθώς και η θέση στο κόμμα θα έχει εξελίξεις….

    Είναι σαφής η πρόθεση σας επίσης να κάνετε “κουμάντο” στο ράγκμπι union-sevens ενας κώδικας ο όποιος σας έφτυσε διοικητικά προπονητικά παίχτηκα ως φωτογράφο η οτιδήποτε.

    Γιαυτό το λόγο λοιπόν “τρέξατε” να προλάβετε τις εξελίξεις.

    Είναι γνωστή η σχέση σας με κομματικό στέλεχος του Δ.Σ. της Ο.Χ.Ε. Γιαυτό με τόση ευκολία βγαίνουν επίσης και ανακοινώσεις.

    Πάμε λοιπόν να δούμε τι λέει η ανακοίνωση στα βασικά σημεία της

    1) Μιλάτε για επαφή του υπουργού αθλητισμού με την ΟΧΕ και με βάση αυτό συνεχίζεται το έργο όπου ξεκίνησε από την απόφαση 29687/17-9-2014
    Για ποιον υπουργό μιλάτε κύριε πανταζιδη? Ξεχνάτε μάλλον ότι δεν είστε πλέον κυβέρνηση, ο υπουργός σας δεν είναι υπουργός? Δεν έχετε πια φίλους να κάνουν τις δουλείες σας τέλος πάντων. Οπότε δεν μπορείτε ούτε να τάζετε ούτε να απειλείται αλλες ομοσπονδίες.

    2). Μιλάτε για 2 τεχνικούς συμβούλους.
    Επειδή κύριε πανταζιδη θα είστε ο ένας, άνθρωπος που έχει δυσφημήσει το άθλημα από το γκρουπ και το μπλοκ που διαθέτετε, προτείνω τον χρόνο που θα σπαταλουσατε για να διαλύσατε ότι εχει απομείνει από αυτό, να το κάνετε στον δικηγόρο σας για τα νομικά προβλήματα που θα σας ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα. Το λιγκ και οι πραγματικες ομαδες οπου αναπτυσουν το αθλημα ειναι ακόμα εδώ

    3) Ζητάτε έγγραφα τα οποια θέλουν αρκετό χρόνο να βγουν μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου. Γιατί κυριε πανταζιδη ορίζετε τόσο νωρίς τις ημερομηνίες? Μήπως για να αφήσετε απροετοίμαστες άλλες ομάδες? Μήπως για να προλάβετε τις εκλογές? Αφού μέχρι τον Δεκέμβρη θα γίνεται καταγραφή και φιλικά παιχνιδια γιατί τόση βιασύνη?

    Κυριε πανταζιδη

    Το άθλημα του rugby union-sevens εχει περάσει πολλά και εχει να περάσει ακόμα περισσότερα. Σταματήστε να γεμίζετε με ψεύτικες ελπίδες όλη (σχεδόν) την κοινότητα αυτού του κώδικα οτι θα υπάρξει επιτέλους ομόνοια. Σταματήστε επιτέλους να προσπαθείτε να κερδίσετε πράγματα απο τους 2 κώδικες για προσωπικό σας όφελος. Σταματήστε την προσπάθεια να διαλύσετε οτι έχει απομείνει και από αυτόν τον κώδικα

    Αρχίστε να ασχολείστε με αυτά που έρχονται…

    Η Ελευθερία και στους 2 κώδικες θα έρθει μέσα από την δική σας αφέλεια και ματαιοδοξία!

    • Τάσος Πανταζίδης Τάσος Πανταζίδης 30 Αυγούστου 2015

      Αγαπητέ “ανώνυμε” “Χαραλαμπίδη”. Είναι ανήθικο να κρύβεσαι πίσω από μια ψεύτικη ταυτότητα. Γράψε το αληθινό σου όνομα για να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες κάθε ψευδούς αναφοράς σου.
      Καλύτερα ασχολήσου με το νησί σου. Διέλυσες το αρχικό σου σωματείο, τα έκανες μπάχαλο σε μια Ομοσπονδία, τα έκανες μπάχαλο σε μια άλλη και τώρα θες να ανακατέψεις και μια τρίτη… Πάει πολύ.
      Σε ότι αφορά αυτά που γράφεις πιο πάνω, είναι μνημείο μπουρδολογίας. Ανακρίβεια από την αρχή ως το τέλος. Μόνο ανακρίβειες και ψέμματα.
      Απειλές για νομικά προβλήματα, δεχόμουν και από τον κο Στάμο και από τον κο Αναγνώστου (που ηθικά σας ταιριάζουν απόλυτα). Τελικά εκείνοι κατέληξαν στα δικαστήρια, όχι εγώ. Περιμένετε την ημέρα που θα σας συμβεί το ίδιο… Αλλά ξέχασα, δεν φοράς παντελόνια. Δεν αποκαλύπτεις την αληθινή σου ταυτότητα.
      Για τους αναγνώστες, να ενημερώσω πως οι εκπρόσωποι των 3 αναγνωρισμένων συλλόγων Union στην Ελλάδα (είσαι τόσο άσχετος “Χαραλαμπίδη” που ξεχωρίζεις το union από το sevens ενώ είναι και τα δύο union) γνωρίζουν αν έχω βοηθήσει ή αν προσπαθώ να εισχωρήσω ή αν έχω κάτι να κερδίσω. Ρωτήστε τους.
      Όσο για τα περί ανέλιξης, απόσπασης κλπ…. μιλάμε για τρικυμία εν κρανίω. Δεν είμαι αποσπασμένος στη ΓΓΑ, δεν υπάρχει κομματικό στέλεχος στην ΟΧΕ, τις ανακοινώσεις δεν τις βγάζω εγώ και δεν τάζω σε κανέναν τίποτα. Αυτά είναι διαστροφικές σκέψεις και σας εκφράζουν προσωπικά. Ασχοληθείτε με τα του οίκου σας. Είστε κομμάτι της σαπίλας που όλοι θέλουμε να ξεφορτωθούμε. Θα γίνει, σιγά – σιγά.
      Τάσος Πανταζίδης

      • Stelios Xaralampidis Stelios Xaralampidis 2 Σεπτεμβρίου 2015

        Τασο Πανταζιδη

        Επειδή πιάνεις στο στόμα σου την Ρόδο, ελα να σου δείξω την Ρόδο να δεις και το πήδημα όπως λέει ο λαός.
        Το ότι εμφανίζεσαι ως προστάτης μιας τρίτης ομοσπονδίας και ότι παει πολύ να την διαλύσω όπως λες και αυτήν δείχνει τις πραγματικές σου σχέσεις και το τι πας να κάνεις.
        Δεν έχω καμία απειλή για σένα Τάσο αλλά μια πραγματικότητα που έρχεται και να δω πως θα ξεμπερδέψεις!
        Επειδή όλοι μας γνωρίζουμε την ματαιοδοξία σου και το τι έχεις προσφέρει αν έχεις προσφέρει γιαυτό σου δίνεται κάθε μέρα και ώρα η ευκαιρία να τα παρατησεις. Γιατί αν δεν τα παρατήσεις θα σε παρατήσουν από Μόνα τους. Ο νομός πάνω από όλους.
        Αυτο που θα ξεφορτωθούμε μια και καλή Τάσο είσαι εσύ αφού τα φιλαράκια σου δεν έχουν την ίδια πολίτικη δύναμη εσύ δεν έχεις ομάδες να σε στηρίζουν και όλο αυτό που πας να στήσεις στο Χάντμπολ θα διαλυθεί πριν την ώρα του. Γιατί μέχρι την γενική συνέλευση του Χάντμπολ ποιος ζει ποιος πεθαίνει

        Γλείψε ότι σε λίγο θα σε φτύσει όπως έκανε πάντα!

        Δήλωση Τάσου Πανταζιδη, ανθρώπου που θέλει να βάλει τάξη στο ράγκμπι

        “ξεχωρίζεις το union από το sevens ενώ είναι και τα δύο union”

        Τα άλλα ερωτήματα Τάσο πότε θα τα απαντήσεις?

  2. Stelios Xaralampidis Stelios Xaralampidis 2 Σεπτεμβρίου 2015

    K. Πανταζίδη

    Ελπίζω να μην διαγράφει και αυτό το ποστ και να απαντήσετε πλέον δημόσια σε ερωτήματα που έχετε θέσει εσείς ο ίδιος. Για να τα πάρουμε λίγο από την αρχή.

    Ο φίλος σας Matthew Ashill (μιας και εσείς στα δύσκολα πάντα κρύβεστε) διαδίδει σε post ότι η ελληνική ομοσπονδία ρακμπι λιγκ είναι η μόνη αναγνωρισμένη και νόμιμη αρχή για το άθλημα.
    Ερώτηση 1) Πόσες ομάδες πραγματικές(όχι…φαντάσματα) υπάρχουν ώστε να θεωρείτε την ομοσπονδία νόμιμη? Είναι 20 σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο?
    Ερώτηση 2) Αν δεν είναι ούτε 15 πως η ελληνική ομοσπονδία ράγκμπι λιγκ διοργανώνει πρωταθλήματα, συμμετέχει σε πανευρωπαϊκούς αγώνες κλπ?
    Eρώτηση 3) Μια ομοσπονδία σύμφωνα με εσάς νόμιμη είναι όχι με βάση την απόφαση σύστασης του πρωτοδικείου αλλά την αναγνώριση από την ΓΓΑ. Έχει η ομοσπονδία αναγνώριση από την ΓΓΑΤο Σωματείο με την επωνυμία “Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι λιγκ” να είναι ο κατά το νόμο αρμόδιος φορέας για το άθλημα του ράγκμπι λιγκ?

    Aν μιλάμε με βάση τα καταστατικά, νόμιμη αρχή είναι η ελληνική ομοσπονδία ράγκμπι λιγκ. η Ε.Ο.Ρ. To grass (σε περίπτωση που το καταστατικό του αναφέρει γενικά το ράγκμπι η και συγκεκριμένα το ράγκμπι λιγκ) Όπως και ένα νέο GRASS λιγκ ίσως(…)

    Επίσης
    Έξυπνη κίνηση σας κ. πανταζίδη να “εκμεταλλευτείτε” το πάθος και την θέληση παραγόντων και αθλητών του ραγκμπι λιγκ καθως και τα χρήματα και την αγάπη των ομογενών για να εκπληρώσετε την ματαιοδοξία σας ώστε να “ανεβείτε” ψηλά δίπλα σε υπουργικές θέσεις αυτής της χωρας. Έξυπνη και η κίνηση σας για “εικονική παραίτηση”
    Ερώτηση 4) Ποια η σχέση σας με την τωρινή πρόεδρο του σωματείου με την Επωνυμία “Ελληνική Ομοσπονδία Ραγκμπι Λιγκ”Κωνσταντίνα Γεωργά?
    Ερώτηση 5) Από πια 20 σωματεία ψηφίστηκε η τωρινή πρόεδρος ως πρόεδρος? Ψηφίζουν τα δέντρα?

    Κύριε πανταζιδη παρακαλείστε να απαντήσετε πλέον δημόσια για τα σοβαρά αυτά θέματα και να μην συνεχίσετε να διαγράφετε τα Post μου. Μέχρι να γίνει αυτό θα επανέλθω με νέα ερωτήματα όπως αυτά αφορούν τα οικονομικά από τις χορηγίες και τις ποινές των ομάδων, παικτών προπονητών.ί
    Ελευθερία στο ράγκμπι σε όλους τους κώδικες

    ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ;

  3. Stelios Xaralampidis Stelios Xaralampidis 2 Σεπτεμβρίου 2015

    Μπέρι – μπέρι ή χαμπέρι – χαμπέρι;

    Κ. Πανταζίδη

    Μετά το παραλήρημα του γραπτού σας λόγου και την απαράδεκτη στάση σας όχι μόνο να μην απαντάτε, αλλά για λογαριασμό σας να απαντούν οι αυλικοί σας, ως γνήσιος Σταλινικός έχουμε τα εξής.

    Έφτιαξα,πρότεινα, αηδίασα, αναγκάστηκα, δημιούργησα, ξεκίνησα, ετοίμασα, βρήκα, μάζεψα, γέλασα, ξεκίνησα, κουραστικά, ξόδεψα, προσπάθησα, πόνεσε, κατάφερα, έφτιαξα, ολοκλήρωσα και πάλι έφτιαξα.

    Στις 15 πρώτες γραμμές χρησιμοποιήσατε 19(!) λέξεις με τρόπο που δείχνουν το απόλυτο “ΕΓΏ” σας!

    Ερώτηση 6) Που είναι όλοι αυτοί που πραγματικά βοήθησαν να στηθεί το ελληνικό ράγκμπι λιγκ?

    Δεδομένης της συνεχόμενης αποτυχίας σας, ξεχάσατε ότι για την πραγματική επιτυχία του ελληνικού ράγκμπι λιγκ χρειάστηκαν, ελληνοαυστραλοι όπου διαμένουν στην Ελλάδα, ομάδες όπως τις Ρόδου όπου έπαιζαν χρόνια το άθλημα του λιγκ, τα λεφτά των ομογενών(….) την τεχνογνωσία και την αγάπη των ομογενών της Αυστραλίας. Έπειτα Οι νέοι προπονητές, αθλητές ομάδες που δημιουργήθηκαν, όπου με τα χρήματα τους και τον χρόνο τους σας βοήθησαν να κάνετε πράξη την πολιτική σας ματαιοδοξία

    Ερώτηση 7) Που είναι όλοι αυτοί στο γραπτό σας παραλήρημα ως ευχαριστώ για την βοήθεια τους?

    Ερώτηση 8) Που είναι το ευχαριστώ σε όλους τους παράγοντες, προπονητές, παίχτες, χορηγούς οι οποίοι πραγματικά έστησαν το ράγκμπι λιγκ και βοήθησαν εσάς να αναρριχήθηκε όπως προείπα δίπλα σε υπουργικές θέσεις αυτής της χώρας ώστε να πετύχετε την πολιτική σας ματαιοδοξία?

    Ερώτηση 9) Η πειθαρχική επιτροπή(!) τιμωρεί ομάδες, παράγοντες,προπονητές, αθλητές με εξοντωτικές ποινές και οι περισσότερες για λόγους…..αστείους. Αυτό σε πια κατηγόρια εντάσσεται σύμφωνα με τις πολιτικές πεποιθήσεις σας? Στην δημοκρατία-δικαιοσύνη? στον κομμουνισμό? στον φασισμό?

    Στο γραπτό σας παραλήρημα μιλάτε για “μοιρασιά”

    Ερώτηση 4****) Ποια η σχέση σας με την τωρινή πρόεδρο του σωματείου με την Επωνυμία “Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι Λιγκ”Κωνσταντίνα Γεωργά?

    Ερώτηση 10) Ποια η σχέση του Δ.Σ του σωματείου με την Επωνυμία “Ελληνική Ομοσπονδία Ραγκμπι Λιγκ” με το άθλημα του ράγκμπι λιγκ στην ουσία του?

    Ερώτηση 11) Σύμφωνα με τις ερωτήσεις 4 και 10 πως αντιλαμβάνεστε την “μοιρασιά”,

    Ερώτηση 12) Για πια μοιρασιά μιλάτε τέλος πάντων? θεωρείτε το άθλημα του ράγκμπι λιγκ κτήμα σας για να το μοιράζεστε?

    Ερώτηση 13) Θεωρείτε οτι εφόρου ζωής φίλοι σας και μελοι της οικογένειας σας πρέπει να ελέγχουν το σωματείου με την Επωνυμία “Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι Λιγκ” , Ώστε να μην έρθουν 3-4 καλοθελητές (μήπως εννοείτε τις ομάδες Ρόδος Πήγασος Άρης) να διεκδικήσουν κάτι που επι της ουσίας δεν ανήκει σε κανένα?

    Ερώτηση 14) Από την στιγμή που δεν τα βρήκατε στην “μοιρασιά” γιατί αποφασίσατε να εξοντώσετε τις ομάδες? θεωρείτε το άθλημα του ράγκμπι λιγκ κτήμα σας

    Κ. Πανταζιδη με τις πολλαπλές ιδιότητες, αθλητή προπονητή, διαιτητή, πρόεδρου, Υπευθύνου τομέα αθλητισμού, Δημοσιογράφου, Φωτογράφου, Συνδικαλιστή,

    Ερώτηση 15) μήπως θα έπρεπε να ασχοληθείτε επιτέλους με την πραγματική σας ιδιότητα ως δημοσίου υπαλλήλου για την οποία αμείβεστε από όλους εμάς?

    Μπέρι – μπέρι ή χαμπέρι – χαμπέρι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *